TeemuVehkala

YLE sensuroi mediassa kaikki Nato-vastaiset mielenosoitukset

  • YLE sensuroi mediassa kaikki Nato-vastaiset mielenosoitukset
  • YLE sensuroi mediassa kaikki Nato-vastaiset mielenosoitukset

Suomen Yleisradion YLE on sensuroinut mediassa kaikki Nato-vastaiset mielenosoitukset. Tästä ensimmäisestä viime perjantaina järjestetystä mielenilmauksesta ei kerrottu mitään missään, ei edes Helsingin-Sanomissa.

 

Mutta sensijaan kun nyt 2-3 Russofobia pitivät Venäjävastaisen mielenosoituksen Helsingin areenan edessä, niin sinne lähetettiin oikein YLE:n toimittaja, joka raportoi paikalta oikein Twiittausten kera.

 

Mistähän tämä muutakaan kertoo, kuin että meidän YLE on Russofobien hallussa. Samoin kuin myös Helsingin-Sanomat sekä nämä pari muuta Sanoman omistamaa iltapäivälehteä puhuvat täysin Naton suulla, johon kuuluu olennaisesti jatkuvan Venäläisvastaisuuden, eli Russofobian esilletuominen. Koska muuten tämä NATO-myönteinen agenda hajoaisi.

 

Tulemme järjestämään myös tälläviikolla perjantaina Eduskuntatalon edessä Nato-vastaisen mielenosoituksen alk. klo 17.00 

 

Ensi-perjantain Nato-vastaisen mielenosoituksen Facebook-sivut löytyvät täältä: https://www.facebook.com/events/236303649891797/?context=create&ref_dashboard_filter=upcoming&source=49

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (6 kommenttia)

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Bongasin tuosta kuvasta 18 ihmistä. Ehkäpä se ei muuten vaan ylittänyt uutiskynnystä. Lisäksi alatyylinen banderolli ei ole omiaan tuomaan arvovaltaisuutta.

Mikko Saarinen

Onneksi tilaisuudesta on yksi kuva. Muutenhan siitä ei kukaan tietäisi mitään tai ei uskoisi tilaisuutta edes olleen.

"Jos metsässä kaatuu puu ja kukaan ei ole kuulemassa, kuuluuko ääni?" (vanha kiinalainen arvoitus)

Olisiko tilaisuudesta tiedottaminen mennyt pieleen?

Cenita Sajaniemi

Neljän tai useamman ukrainalaisen seisoessa samoilla portailla, media on hyvin mukana ja uutisissa näkyi ja kuului heidän "sodanvastainen" mielenosoituksensa.
Yle ja Hesari taitavat olla samalla linjalla.
Myöskään vapaasta kielivalinnasta ei ole kummassakaan uutisoitu kunnolla, ja jos onkin, tutkimuksia on vääristelty.

Käyttäjän MarkkuPerttula kuva
Markku Perttula

Yle on poliittisesti ohjattu valtamedian sylikoira.

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Kesällä 1973 viimeisillä hetkillä ennen EEC vapaakauppasopimuksen solmimista oli eduskunnan edessä noin tuhatpäinen mielenosoitus sopimusta vastaan. Jossain banderollissa oli kuvattu kolmivaiheinen raketti; ensimmäisessä vaiheessa luki "EEC vapaakaauppasopimus", toisessa vaiheessa "EEC täysjäsenyys" ja kolmannessa vaiheessa "NATO".

No, nyt kun olemme tuon profetian pohjalta lähellä kolmatta vaihetta, niin mielensosoituksiin osallistuu vain kourallinen, jos sitäkään. Silloisen mielenosoituksen jälkeen allekirjoitettiin kansalaisvetoomus vapaakauppasopimusta vastaan. Allekirjoittajina olivat mm. Erkki Tuomioja, Tarja Halonen ja Erkki Liikanen. Vapaakaupan vastustajia siis kaikki tyynni.

Käyttäjän JoonasHelander kuva
Joonas Helander

Miksi et kirjoita kuinka Uusi Suomi, Iltasanomat, Iltalehti tai Helsingin Sanomat sensuroi teidät?

Sensurointia ei ole asian huomioitta jättäminen. Tai sitten minun ajatuksiani sensuroidaan jokainen päivä.

Toimituksen poiminnat