TeemuVehkala

Itä-Ukrainassa jäi kiinni Tanskalainen NATO-sotilas

  • Itä-Ukrainassa jäi kiinni Tanskalainen NATO-sotilas

Itä-Ukrainassa on jäänyt kiinni Tanskalainen NATO-sotilas. Miehen nimi on John G.O. Christensten ja hän on myös yksi Maidanin aukion tarkka-ampujista. Hän saapui Ukrainaan jo Marraskuussa 2013.

 

http://politikus.ru/events/18657-opoznan-pervyy-natovskiy-snayper-strelyavshiy-po-maydanu.html

 

Mitä tämä siis kertoo Ukrainan ja Maidanin aukion tapahtumista? Se kertoo sen, että nämä lähes kaikki verilöylyt on kaikki järjestetty Naton avulla. Eli onko syrjäytetty presidentti Janukovits sitten niihin syyllinen?

 

 

 

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

5Suosittele

5 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (7 kommenttia)

Käyttäjän jpvuorela kuva
Jari-Pekka Vuorela

http://www.abovetopsecret.com/forum/thread1011713/pg1

Christensen oli siinä kaapattujen Etyj-tarkkailijoiden porukassa, ehkä hyvinkin turvamieheksi hankittuna palkkasoturina. Mitään todisteita ei le siitä, että hän olisi ammuskellut Itsenäisyysaukiolla.

Teemu Vehkala

Siinähän ne todisteet näkyy tuossa kuvassa, jossa näkyy miehen passi.

Luuletteko tosiaan, että Sionistinen media tulisi kertomaan totuuden tästä miehestä? Ei todellakaan tule ja valehtelee viimeiseen asti miehen NATO-yhteydet, jotka te auktoriteettiuskovaiset uskotte taas välittömästi.

Mikko Saarinen

Siis mitkä todisteet näkyy kuvassa? Siinä näkyy hänen sotilastaustansa.
Lisäksi tiedetään, että hän oli kidnapattujen tarkkailijoiden joukossa, jotka myöhemmin vapautettiin.

Muu on venäläisten suoltamaa fasistista propagandaa.

Käyttäjän mukitalo kuva
Veikko Mäkitalo

Näyttää ihan vielä Euroviisu-fanilta, unohdit homosaation, tanskalainen Jonna Kristiina ilman partaa

Käyttäjän lkkiiski kuva
Lauri Kiiski

Itse luulin, että Maidanin murhaajat olivat Israelin entisiä eliittisotilaita, koska näinkin on Venäjän mediassa kirjoitettu.

Häiritsevänä asiana on vain Ukrainassa toteutettu tutkinta, jossa kuulusteltiin kaikki Maidanilla olleet poliisit ja muut turvallisuusviranomaiset, ja heidän lausuntonsa, jotka johtivat useisiin pidätyksiin.

Eräät lähteet kertovat myös, että Maidanin murhaajat olivat FSB:n erikoisosaajia.

Totuus asiasta selvinnee varmasti vasta myöhemmin, mikäli historiaa Ukrainassa kirjoitetaan vapaasti länsimaalaisen perinteen mukaisesti tulevina vuosina.

Käyttäjän RikuReinikka kuva
Riku Reinikka

Tämmöset uutiset on ihan liian helppoa leimata putinin propagandaksi tai salaliittoteoriaksi. Kummallakin tavalla vaikutus on sama.. kaikuu kuuroille korville.

Jostain kumman syystä noi tiedot saavat uskottavuutta suuren yleisön silmissä vasta kun ne kerrotaan valtamediassa.

Näinhän Bilderbergin kanssakin kävi, ennen MOTtia pelkkää foliohattujen hörhöilyä ja mitään kokouksia ei edes ole pidetty, saati siellä mitään kummempaa keskusteltu.

Nythän alkaa myös käsitykset siitä, että ainarakasrahaliittomme perustettiin tietäen ettei se toimi ja vain portaana liittovaltiota kohti. Näistäkin puheista kruunattiin foliohatuin ja salaliittoteoreetikko arvonimin. No jokohan nyt Tuomiojan sanottua sen olleen "harkittu rikos" tämä voidaan yleisesti hyväksyä?

Vähän myöhäiseksi meni, mut jospa ne silmät aukeais.

Pitää myös ottaa huomioon, ettei edellä mainitsemani asiat ole toisistaan riippumattomia vaan uskoakseni osana kokonaisuutta, jota blogisti kutsuu NWO:ksi.
Joku ihmeellinen voima (oisko se se sama joka Jutan mukaan pyrkii ohjaamaan politiikkaa ja vaikuttamaan asioihin, tämä näkymätön käsi) saa ihmiset näkemään asiat toisistaan irrallaan olevina asioina, aivan liian harvat edes näkevät sitä vaivaa, että yrittäisivät muodostaa maailmasta, jonkin loogisen, kokonaisuudeksi järjestyneen maailman maailmankuvan.

http://www.hs.fi/politiikka/a1390013420703

Sorry OT, mutta pistipä silmään miten Hesari selittää (tämän näkymättömän käden. Siteeraan hieman Juttaa aluksi.

"Asia, joka minua erityisesti puhuttaa, liittyy monikansallisten yritysten valtaan. Sen kasvamiseen ja siihen, että mitä mahdollisuuksia kansallisvaltioilla oikeasti on toimia ja vaikuttaa näitä monikansallisia yrityksiä vastaan"

"Minulla on hirveän usein syntynyt semmoinen tunne, että kuka tätä maailmaa oikeasti johtaa. Vallan pitäisi olla demokraattisesti valituilla poliittisilla päätöksentekijöillä, mutta onko se sitten kuitenkaan niin?"

"Voimmeko tehdä jotain päätöstä? Jos teemme näin, markkinat reagoivat siihen näin. Tavallaan koko ajan heijastellaan poliittisia päätöksiä markkinoille ja sitä kautta monikansallisiin yrityksiin ja sijoittajiin."

"Tämä saa minut tuntemaan, että onko meillä oikeasti olemassa sellainen näkymätön käsi, joka tosiasiassa kuitenkin vaikuttaa hyvin paljon yhteiskunnallisiin päätöksiin ja käyttää merkittävää valtaa"

Ja sitten pesu hesarilta.

"Näkymättömällä kädellä Urpilainen viittasi kansantaloustieteen isän, 1700-luvulla eläneen skotlantilaisen taloustieteilijä Adam Smithin luomaan käsitteeseen. Smithin ajatuksen mukaan markkinoilla oman edun tavoittelu toimii koko yhteiskunnan hyväksi näkymättömän käden ohjaamana."

Miten toi on edes mahdollista.. :)

Käsittämätöntä hyväuskoisuutta, tyhmyyttä tai puhdasta pahuutta.

Janne Hilden

Etyjin tarkka-ilija,... ei kun siis tarkka-ampuja.

Toimituksen poiminnat