TeemuVehkala

Totuus I:stä ja II-maailmansodasta oli Saksan nouseva talousmahti

  • Totuus I:stä ja II-maailmansodasta oli Saksan nouseva talousmahti

Saksa oli vielä 1900-luvun alussa yksityisomisteisista pankeista riippumaton maa ja heidän maansa talousjärjestelmä alkoi jo ensimmäisten 1900-luvun alun vuosien aikana uhata Rothschildien pyörittämää ja ylläpitämää yksityisten pankkien globaalia kilpailua. Tämä johti aina siihen, että Rothschildit saivat aloitettua I-maailmansodan 1909.

 

Englannin pääministeri Winston Churchill oli sanonut jo Marraskuussa vuonna 1936; "Saksa on liian vahva, joten meidän on tuhottava heidät."  Tällä lauseella hän tarkoitti kuitenkin Saksan taloudellista kilpailuasemaa.

 

Eli tässä tuli siis tämä ydinasia selville, että kaikki sodat koko tässä maailmassa, ovat kaikki pankkien aiheuttamia ja nyt tällä hetkellä Venäjän talousjärjestelmä kun on mm. syrjäyttämässä ns. öljykaupassa käytetyn petrodollarin asemaa. Joten se uhkaa nyt viedä Yhdysvallat kohti totaalista konkurssia ja lopulta kun USA:n valtionvelka ylittää tarpeeksi suuren kynnyksen, niin enää jäljelle jää vain aloittaa suursota sitä valtiota vastaan, jonka taloudellinen asema uhkaa tämän Sionistisen maailmaneliitin kilpailuasemaa.

 

Rothschildien pankkiirit rahoittivat myös Adolf Hitlerin nousun valtaan, eli tukivat Natsi-Saksan nousun sekä tuhon. Myös Yhdysvalloissa toimi lukuisia Natsien rahanpesupankkeja, joilla mm. Bushien isoisä Prescott Bush teki itsestään miljonäärin.

Joten näin ollen tämä koko mahdollinen III-maailmansota Yhdysvaltojen sekä Venäjän välillä, tulisi olemaan todellisuudessa vain yksityisten pankkilaitosten aikaansaama kuolinkamppailu.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Mikko Saarinen

Ei Venäjällä ole mitään mahdollisuutta syrjäyttää dollaria maailmanvaluuttana. Venäjän talous on häviävän pieni USA:n talouteen verrattuna.

Pitää muistaa, että vaikka USA:lla onkin paljon velkaa, niin se voi aina halutessaan painaa lisää rahaa ja maksaa velkojaan pois. USA ei siis voi edes teoreettisesti mennä koskaan konkurssiin.

Suuret velkojamaat, kuten Kiina, ovat sitävastoin ongelmissa. Kiinalla on Yhdysvaltojen lainapapereita noin 1000 miljardin euron edestä. Summa voi kuulostaa suurelta, mutta saman verran rahaa on arvioitu tarvittavan Euroopan pankkien pelastamiseen lähivuosina.

Käyttäjän JouniHalonen kuva
Jouni Halonen

Ei pankkien aiheuttamia, vaan vallan huipulla olevien IHMISTEN, jotka käyttävät myös pankkeja hyväkseen (eli pankkiirit, kuninkaat, teollisuusyksinvaltiaat, presidentit, paavit, mullahit, patriarkat, puolue-eliitit,...). Saattaa paine sotaan syntyä myös kurjistuvan kansan tahdosta, mutta yleensä tarvitaan joku varakas taho villitsemään ja muodostamaan alhainen kuva kohdeporukasta.

Toimituksen poiminnat